Online back-up

Een goede en complete back-up van bedrijfsdata is een must voor elk bedrijf. Die hoeveelheid data wordt vandaag de dag steeds groter en is vaak te groot geworden voor conventionele back-up oplossingen. Het lokaal kopiëren is niet voldoende, ook bij calamiteiten (zoals brand) moeten de data en systemen veiliggesteld zijn.

De online back-up faciliteiten van KNS Automatisering voorzien in al deze scenario’s voor complete back-up oplossingen. Van de standaard back-ups van bestanden tot complete uitwijk omgevingen die snel weer online gebracht kunnen worden. Alle informatie wordt encrypted opgeslagen in het datacenter en is op elk gewenst moment weer beschikbaar.

Wanneer is het interessant?

Een (online) back-up kan binnen geen enkel bedrijf ontbreken. Want niets is er zo belangrijk als het veiligstellen van uw belangrijke gegevens, voor het geval de gegevens op de originele drager verloren gaan of beschadigd raken. Of het nu gaat over het opslaan van bestanden vanaf uw desktop of een (online) back-up van uw server(s): onze oplossingen werken geautomatiseerd, veilig en betrouwbaar.

Het risico van dataverlies moet niet worden onderschat. Wist u bijvoorbeeld dat ongeveer 80% van de cloudgebruikers data heeft verloren in de cloud? En dat 70% van de bedrijven hun data onvoldoende beveiligd hebben, met als resultaat dat 25% van de bedrijven na dataverlies hun deuren moesten sluiten?

Wat kunt u verwachten?

- Snelle en complete back-ups van mappen, bestanden, harde schijven, servers en systemen.
- Incrementele back-ups; alleen de gewijzigde data worden opgeslagen.
- Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en veilig opgeslagen in gecertificeerde datacenters.
- Voor Office 365 gebruikers: back-up van mailboxen, SharePoint en OneDrive.
- Back-up mogelijkheden van informatie op mobiele telefoons.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze online back-up oplossing? Neem dan contact met ons op .