Security uit de cloud

Spam, spyware, virussen en ransomware zijn niet meer weg te denken. Security uit de cloud is dé oplossing om zonder performanceverlies bedreigingen te weren van werkplekken en servers. Met deze oplossing zijn antivirus en anti-spam definities altijd up-to-date en worden eventuele problemen tijdig door ons gesignaleerd.

Wanneer is het interessant?

Security uit de cloud kan in een aantal gevallen grote voordelen bieden. We zien vaak dat organisaties niet de kennis in huis hebben die nodig is om beveiliging op de juiste manier in te richten, configureren en beheren waardoor ze ‘onbewust onbekwaam’ onvoldoende beschermd zijn. Wanneer uw bedrijf of website 24 uur per dag bereikbaar moet zijn terwijl uw IT-medewerker(s) van 9 tot 5 werken, kan er niet snel genoeg worden gereageerd op calamiteiten buiten kantoortijden.

Een ander belangrijk aspect is dat security software telkens complexer wordt. De belasting van systemen en netwerk neemt telkens verder toe, waardoor de performance in het gedrang kan komen. Door security uit de cloud af te nemen wordt niet alleen de ICT belasting, maar ook de bedreigingen buiten uw organisatie opgevangen.

Wat kunt u verwachten?

Het aantal security en continuïteit services in de cloud groeit sterk. Een greep uit de oplossingen die u uit de cloud kunt afnemen bij KNS Automatisering:
- Anti ransomware.
- Antivirus.
- Spamfiltering op e-mail, zowel voor uw eigen Exchange server of cloud e-mail zoals Office 365.
- Back-up online.
- Firewall in de cloud.

Wanneer bent u veilig?

Security is een specialistisch domein en een vakgebied met snelle ontwikkelingen. Met het sterk groeiende aantal bedreigingen moet uw beveiliging simpelweg altijd op orde zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde en 24x7x365 professioneel beheerde cloud services heeft u de zekerheid dat u uw security op het hoogste niveau heeft ingericht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de voor uw organisatie noodzakelijke securitymaatregelen zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten? Neem dan contact met ons op .