De securitywereld is complex en doorlopend in beweging. Trends en ontwikkelingen zoals cloud, mobiel werken, web applicaties, flexwerkers en informatie uitwisseling met klanten, leveranciers en business partners zorgen regelmatig voor wijzigingen in uw ICT-omgeving. Vanuit de buitenwereld komen telkens nieuwe bedreigingen uit verschillende richtingen op u af. Voor veel organisaties wordt het telkens moeilijker de benodigde kennis op te bouwen en te onderhouden en de benodigde ICT voorzieningen en processen 24x7 proactief en reactief te beheren.


Managed security services van KNS Automatisering

KNS managed security services zijn professionele en geavanceerde security-oplossingen die net als onze andere managed services als een dienst aan u worden geleverd. Hiermee bent u in staat snel, gemakkelijk en zonder grote investeringen vooraf uw gehele ICT-omgeving te beveiligen.


Uw voordelen

- Snel resultaat met een minimale investering.
- Groeien wanneer extra beveiliging nodig is (‘pay as you grow’).
- Altijd beveiliging op maat en altijd up-to-date.
- Voorspelbare resultaten tegen voorspelbare kosten.
- Geen noodzaak om specialistische kennis binnen uw organisatie op te bouwen en te onderhouden.

Managed Antivirus

Virussen kunnen veel schade aanrichten. Doordat ze in staat zijn uw data te vernietigen of verwijderen, zijn ze een gevaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Managed Antivirus is een onderdeel van onze Managed Services waarmee u volledig ontzorgd wordt op het gebied van systeembeheer. Met Managed Antivirus kunnen wij de configuratie volledig naar uw wens inrichten en op afstand beheren. Met Managed Antivirus bent u ervan verzekerd dat alle computers zijn voorzien van de laatste virusdefinities.


Managed Anti Ransomware

De Sophos Intercept X oplossing biedt een krachtige combinatie van security en beveiliging tegen ransomware. Deze oplossing stopt alle ransomware varianten, biedt een eenvoudige vorm van threat intelligence en geavanceerde threat detectie en verwijdering. Lees meer over deze oplossing.


Meer informatie

Wilt u meer weten over Managed Security Services voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.