Managed services van KNS Automatisering

Met de managed services van KNS Automatisering kunt u standaard ICT-beheertaken uitbesteden aan een ervaren en vertrouwde partner. Als Managed Service Provider zorgt KNS Automatisering voor het beheer, de ondersteuning en het automatiseren van uw ICT-omgeving, servers, werkplekken en applicaties. Hierdoor komen uw ICT-omgeving en -kosten onder controle, en kan uw ICT-afdeling meer tijd en energie besteden aan activiteiten die direct waarde toevoegen voor de organisatie.

Wat zijn managed services?

De term managed services staat voor ontzorgen: u geeft uw ICT-beheer deels of volledig uit handen aan een ICT-dienstverlener. Wij hebben inmiddels al ruim 25 jaar ervaring met het beheren van de ICT van onze klanten en daarin zijn monitoring en remote beheer altijd belangrijke pijlers geweest. In 2016 zijn we gestart met managed services: het zo veel mogelijk automatiseren van standaard beheertaken op servers en werkplekken, om zowel onze efficiency als de ICT betrouwbaarheid voor onze klanten verder te kunnen vergroten.

Lees ook het blog: Voorspelbare ICT met Managed Services

Uw wensen

- ICT-omgeving onder controle
- Grip op ICT-kosten
- Snellere support
- Hogere uptime en minder verstoringen
- Tevreden gebruikers

De voordelen van managed services

Managed services zorgen er voor dat uw ICT-organisatie meer tijd krijgt voor de focus op strategische aandachtsgebieden, die waarde voor de organisatie toevoegen.

Alle standaard beheertaken (zoals updates installeren, back-up controles, antivirus updates, etc.) worden uitgevoerd en gemonitord door een geautomatiseerd en gemanaged systeem. Daarmee worden veel arbeidsintensieve taken geautomatiseerd en hoeft alleen nog ingegrepen te worden wanneer uit de monitoring blijkt dat bepaalde taken niet (volledig) zijn uitgevoerd.

Met onze managed services kunnen we sneller en efficiënter reageren op problemen en standaard beheertaken automatisch uitvoeren, wat uiteindelijk kan resulteren in lagere operationele kosten.

Rapportages geven volledig inzicht in de huidige situatie, maar ook van trendontwikkelingen binnen uw ICT-omgeving. U beschikt hierdoor over informatie die belangrijk is om vroegtijdig te kunnen anticiperen en de juiste beslissingen te nemen.

Om uw security op peil te houden kan op alle Windows gebaseerde systemen Windows patching – naar wens buiten kantoortijden – volledig geautomatiseerd en gepland uitgevoerd worden. Belangrijke Windows updates kunnen geforceerd direct uitgevoerd worden wanneer dat noodzakelijk is. Daarnaast is het mogelijk veelgebruikte applicaties zoals Adobe, Winzip, Flash en Java mee te nemen bij het patchen van systemen.

Door hogere uptime en minder verstoringen zijn medewerkers productiever en neemt de gebruikerstevredenheid toe.

Zelf doen of uitbesteden?

Uw ICT-infrastructuur wordt steeds belangrijker, maar ook steeds uitgebreider en complexer. Om zorgeloos te kunnen blijven werken zijn regelmatig beheer en onderhoud essentieel. Maar heeft u hiervoor de juiste mensen in huis, en blijft de benodigde kennis op niveau? Als managed service provider biedt KNS Automatisering een compleet pakket beheer- en onderhoudsdiensten, zodat uw medewerkers altijd productief kunnen zijn en u – zoals dat zo mooi heet – ‘focus op de core business’ kunt houden.

KNS Automatisering, uw managed services provider (MSP)

KNS Automatisering heeft een eenvoudig model ontwikkeld waarbinnen alle ICT-diensten als managed services worden aangeboden. Per onderdeel van uw ICT-omgeving (server, werkstation, switch, router, printer, etc.) kunt u aangeven of deze binnen de managed services vallen of niet. U betaalt een vaste prijs per maand om deze objecten te monitoren en te beheren. Dat is wel zo duidelijk en transparant.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze managed services, en de mogelijkheden en voordelen in uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op via tel. 020-40 80 971 of info@kns.nl, of download onze factsheet managed services.

Managed Services blogs

Voorspelbare ICT met Managed Services
Wij leggen uit wat Managed Services voor u kunnen betekenen: professionele ondersteuning zonder verrassingen. Want uiteindelijk wil u zich geen zorgen over ICT hoeven maken! Lees meer

Gerelateerde diensten

Managed security services
KNS Managed security services zijn professionele en geavanceerde security oplossingen die als een dienst aan u worden geleverd. Hiermee bent u in staat snel, gemakkelijk en zonder grote investeringen vooraf uw gehele ICT-omgeving te beveiligen. Lees meer

Managed back-up services
KNS managed back-up is een professionele, geavanceerde en beheerde online back-up oplossing die - voor een vast bedrag per maand - als een dienst aan u wordt geleverd. Lees meer