Veilig digitaal werken

U maakt, deelt en gebruikt steeds meer informatie zowel binnen uw organisatie als met klanten, leveranciers en partners. Deze informatie wordt onder andere gedeeld via mail, online services (o.a. WeTransfer, Dropbox en Microsoft 365) en koppelingen tussen bedrijfssystemen.

Met de belangrijke rol die IT tegenwoordig voor de meeste bedrijven inneemt, wordt de beschikbaarheid en integriteit van uw digitale informatie steeds belangrijker. Daarnaast zijn er juridische aspecten: bedrijven zijn verantwoordelijk voor de manier waarop werknemers met privacygevoelige informatie omgaan. Maar hoe zorgt u ervoor dat al uw bedrijfskritische informatie en systemen beschermd blijven tegen virussen, ransomware, hackers, phishing, datalekken en gebruikersfouten?

Beveiliging van uw ICT-omgeving

Om uw systemen en informatie afdoende te beschermen, is het zaak om zo snel mogelijk te reageren op nieuwe bedreigingen. Voor veel kleine en middelgrote organisaties is het een bijna onmogelijke opgave om daar ’24 x 7’ adequaat op te kunnen reageren.

ICT beveiliging van KNS Automatisering

Een goede beveiliging is een combinatie van de juiste security oplossingen en maatregelen zoals bewustwording van medewerkers en de juiste ICT-beheerprocessen. U heeft daarnaast inzicht in uw ICT-omgeving nodig: welke hard- en software wordt er gebruikt, zijn alle individuele systemen up-to-date qua updates en antivirus definities?

KNS Automatisering kan u helpen uw vertrouwelijke data afdoende te beschermen. Dat doen we met ICT services zoals server- en werkplekbeheer, bijvoorbeeld het monitoren van systemen, automatisch patchen en updaten van systemen en gebruikersondersteuning. Maar ook het beheren van gebruikers, zoals het laten vervallen van rechten wanneer een medewerker uw organisatie verlaat.

Naast deze services leveren en implementeren wij ICT security oplossingen zoals firewalls, antivirus en antispam software, Identity en Access Management oplossingen met soft en hard tokens en Mobile Device Management.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze integrale en bewezen aanpak op het gebied van beveiliging? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.