Werken in de cloud

Wie werkt er nog uitsluitend op een vaste werkplek op kantoor? Werken doen steeds meer mensen waar en wanneer zij dat willen, en de cloud maakt dat mogelijk. Door alle communicatiemiddelen die we ter beschikking hebben is thuis of onderweg werken een hele normale zaak geworden.

Apparaten

Nieuwe manieren van werken vragen soms om nieuwe devices. Het spreekt voor zich dat u op reis niet uw desktop computer meeneemt, maar afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u kiezen voor een notebook, tablet of smartphone. We zien tegenwoordig dat veel mensen meerdere apparaten gebruiken, waar informatie naadloos tussen moet kunnen worden uitgewisseld.

Verbindingen

Het maakt niet uit of uw bedrijfsapplicaties in uw eigen datacenter, bij een hosting partner of in de cloud draaien. Wanneer u altijd en overal wilt kunnen werken moet u altijd en overal toegang tot die applicaties hebben. Snel en veilig internet is dus voor veel bedrijven een primaire behoefte geworden. Er is een grote diversiteit om uw organisatie van internet te voorzien, variërend van DSL over het traditionele telefonie netwerk tot straal, wireless en 4G oplossingen.

Veiligheid

Omdat bedrijfsinformatie steeds gemakkelijker over het internet kan worden benaderd, wordt security steeds belangrijker. Privacygevoelige informatie kan worden gestolen en regelmatig worden complete netwerken plat gelegd door virussen en spam. De wet datalekken dwingt ons daarnaast melding te maken van incidenten wanneer privacy informatie kan weglekken.

Cloud oplossingen van KNS Automatisering

De cloud moet iedereen in staat stellen om flexibel te kunnen werken. Maar hoe biedt u dat aan uw werknemers aan? KNS Automatisering kan u hierbij adviseren en gaat samen met u op zoek naar de best passende oplossing, die wij vervolgens samen met u implementeren.

Meer weten

Wilt u weten wat de mogelijkheden en voordelen van ‘werken in de cloud’ in uw specifieke situatie zijn? Neem dan contact met ons op.