Wij zijn KNS

de "one stop" ICT dienstverlener

Al sinds 1995 verzorgt KNS Automatisering complete oplossingen voor automatiseringsprocessen in het midden- en kleinbedrijf. KNS Automatisering is servicegericht, flexibel en innovatief. We zijn continu op zoek naar nieuwe technologieën die onze klanten helpen meer rendement uit hun ICT omgeving te halen. Of het om werkplekautomatisering, telefonie of een volledige cloud omgeving gaat: doordat we alle benodigde expertise in huis hebben, kunnen we een "one stop shopping" model bieden voor al uw ICT vraagstukken.

Complete ICT dienstverlening

Door de diversiteit van onze klanten en de wensen die zij hebben heeft KNS Automatisering, in de ruim 20 jaar dat wij bestaan, op heel veel terreinen ervaring opgedaan in het MKB ICT landschap. In die 20 jaar hebben heel veel nieuwe ontwikkelingen en trends elkaar opgevolgd. Had in 1995 de mobiele telefoon nog maar net het formaat om in de broekzak te kunnen steken en communiceerden we via modems en op bulletinboards, vandaag de dag is het internet, Social Media, Cloud, 4G en is er voor alles een App. KNS Automatisering is met het steeds omarmen van al die technische ontwikkelingen en mogelijkheden van een traditionele systeembeheerder uitgegroeid naar een complete ICT dienstverlener waar klanten met al hun vragen terecht kunnen. En weten wij het antwoord niet, dan gaan we samen met de klant op zoek naar de beste oplossing.

Managed Service Provider

Als Managed Service Provider beheren wij bij vele klanten de volledige ICT omgeving: van server tot desktop, van lokale netwerken tot datacenter en gekoppelde Cloud omgevingen. Met behulp van ons MSP systeem en ons provisioning syteem hebben we heel veel beheertaken geautomatiseerd en eenvoudig toegankelijk gemaakt voor de klant. Op basis van periodieke rapportages informeren wij onze klanten zodat ook zij goed inzicht houden in de status van de eigen omgeving, software, licenties en apparatuur.

Steeds sneller, steeds meer en steeds efficiënter

Bijna alle facetten binnen een organisatie hebben een raakvlak met ICT. Denk daarbij aan mobiel en flexibel werken, opslaan van informatie, samenwerken met collega's aan projecten, communiceren met klanten, workflow, rapportages, te veel om op te noemen. Automatisering is noodzakelijk en niet meer weg te denken in deze tijd. Automatisering maakt het mogelijk real-time steeds meer, steeds sneller en steeds efficiënter te verwerken. En dat is waar KNS Automatisering haar klanten bij ondersteund. Wij houden de motor draaiend zodat de klant zich 100% kan focussen op de eigen business.

Leerbedrijf

Ook staat KNS Automatisering geregistreerd als erkend leerbedrijf voor studenten. Met deze erkenning kunnen zij studenten die een ICT-opleiding volgen de mogelijkheid geven om stage te lopen binnen het bedrijf en daarmee de theorielessen van hun opleiding in de praktijk brengen. KNS Automatisering is erkend als leerbedrijf voor de mbo-opleidingen ICT Manager en Netwerkbeheerder. Op het kantoor in Amsterdam staan de ICT-experts klaar om het aankomend talent te laten proeven aan de arbeidsmarkt.