“De combinatie van Windows, Apple en ISO27001

maakt KNS de perfecte outsourcing partner voor ons.”

Emely Middelkoop, QA/RA & HR manager bij DEARhealth


DEARhealth besteedt ICT uit aan KNS Automatisering

Het innovatieve bedrijf DEARhealth heeft een software-platform ontwikkeld voor real-time communicatie met chronisch zieke patiënten. Dit care management platform geeft via een dashboard een actueel beeld van de kwaliteit van leven van patiënten. Het platform ondersteunt zorgaanbieders continu bij het nemen van de juiste beslissingen voor (complexe) chronische patiënten. Zorgverleners worden hierdoor ontlast en kunnen meer tijd besteden aan ondersteuning en gedeelde besluitvorming.

De keuze voor KNS Automatisering

Emely Middelkoop is QA/RA & HR manager bij DEARhealth, en onder andere verantwoordelijk voor de kantoorautomatisering. “Toen we met KNS Automatisering in contact kwamen waren wij nog een echte start-up, we hadden ook nog vrijwel geen ICT. Wat me vooral aansprak is dat KNS de Maag Lever Darm Stichting als klant had, dus ze wisten wat het betekent om voor organisaties in de zorg te werken. Ook het feit dat ze voldoen aan de ISO 27001-norm voor informatiebeveiliging was een belangrijk pluspunt voor ons.” Na een kort selectietraject waarin DEARhealth nog met een paar andere IT-bedrijven heeft gesproken, is gekozen voor een samenwerking met KNS Automatisering.

KNS als ICT outsourcingpartner

DEARhealth heeft de volledige kantoorautomatisering geoutsourced naar KNS Automatisering. Emely Middelkoop: “Naast de eerder genoemde pluspunten viel de keuze op KNS omdat ze al onze vragen en wensen konden invullen. Van het leveren en inrichten van werkplekken inclusief alle hardware en licenties, tot onboarden van nieuwe medewerkers en werkplekbeheer. Alles rond de werkplek - wij noemen dat Office IT - wordt door KNS Automatisering geleverd en beheerd.”

 

“KNS Automatisering is echt een verlengstuk van DEARhealth,
het zijn onze IT-collega’s buiten de deur.”

 

Security en certificering

Op het gebied van informatiebeveiliging worden hoge eisen gesteld aan organisaties die actief zijn in de gezondheidszorg. Zowel KNS Automatisering als DEARhealth zijn ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast moet DEARhealth voldoen aan de NEN 7510-normering, die is toegespitst op informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg. Emely Middelkoop: “Omdat certificering zo belangrijk is voor DEARhealth, zijn in de beginfase ook alle maatregelen en essentiële voorzieningen doorgenomen. Omdat KNS al ISO 27001 gecertificeerd was hebben ze ons ook bij dit traject heel goed kunnen helpen.”

De ervaringen met KNS Automatisering

Emely Middelkoop: “KNS Automatisering is echt een verlengstuk voor DEARhealth qua IT, het zijn onze IT-collega’s buiten de deur. Ze kwamen tijdens en na het verkoopproces alle afspraken netjes na. En als bonus kon ik direct na het kennismakingsgesprek bellen met een techneut, zonder dat we al officieel klant waren. Dat is wat mij betreft tekenend voor de persoonlijke service die je als klant van KNS mag verwachten.

We hebben in de samenwerking ook wel wat kleine uitdagingen gehad. In eerste instantie ondersteunden zij Apple devices op basis van ‘best effort’. Toen onze organisatie groeide en wij telkens meer Apple apparatuur gingen gebruiken, hadden we behoefte aan een hoger service level. KNS Automatisering heeft dat heel goed opgelost door een aantal medewerkers op te leiden tot Apple specialist.

Ik vind het ook fijn dat KNS Automatisering geen heel grote en bureaucratische organisatie is. Ze hebben korte lijnen, ze pakken snel zaken op en koppelen dit ook snel terug. Er is veel kennis aanwezig bij de medewerkers waar ik contact mee heb. Ze weten waar ze het over hebben als het gaat om bijvoorbeeld Teams en SharePoint, en dan vooral het inrichten ervan vanuit onze compliancy-eisen. Dat, in combinatie van hun kennis van Windows en Apple en de ISO27001-certificering maakt KNS de perfecte outsourcing partner voor ons.”

Website: dearhealth.com


Referenties

Klanten aan het woord