“Wij werken met KNS omdat zij ons ontzorgen

op het gebied van ICT.”

Oscar Diele, Director Marketing & Operations, Flinders

Flinders is een winkel waar je prachtige design meubels en verlichting ontdekt die passen bij jouw interieur. Flinders biedt betaalbaar design: van woonaccessoires en lampen tot en met salontafels en eetkamerstoelen. Daarnaast heeft Flinders een mooie collectie behang en vloerkleden. Flinders wil design voor iedereen bereikbaar maken. Dit doet het bedrijf door te informeren, design te laten beleven en waar nodig een helpende hand te bieden. Flinders is officieel dealer van bijna 150 unieke design labels. Daarmee biedt Flinders de service en garantie die je mag verwachten van een woonspeciaalzaak.

De samenwerking met KNS Automatisering
KNS ondersteunde Flinders met IT direct vanaf de oprichting van het bedrijf in 2010. In dat beginstadium heeft KNS bij Flinders de werkplekken en server geleverd en beheerd. Tevens zorgde KNS voor de internetverbinding en de hosted telefonie.

Oscar Diele, Director Marketing & Operations van Flinders: “Al snel groeide Flinders hard. We hebben een medewerker aangenomen als systeembeheerder, die door KNS wordt ondersteund. We zijn een paar jaar geleden gemigreerd naar Microsoft Office 365 en we hebben daarnaast een server die bij ons op locatie draait. KNS verzorgt nu de licenties, het licentiebeheer en de ondersteuning op het Office 365 platform. Daarnaast ondersteunt KNS waar nodig onze systeembeheerder bij het serverbeheer. Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe server aangeschaft en daarvan heeft KNS de installatie, configuratie en migratie verzorgd. Verder verzorgt KNS de online back-up van de server en het Sophos antivirus abonnement.”

De IT-omgeving van Flinders Flinders heeft op dit moment ongeveer 80 werkplekken op meerdere locaties, die continu met elkaar in verbinding staan. Het interne Office / IT-team ondersteunt gebruikers met onder andere nieuwe werkplekken en het oplossen van kleine problemen. KNS zorgt voor tweedelijns ondersteuning en projectmatige werkzaamheden bij migraties en uitbreidingen van de IT-omgeving van Flinders.

De ervaringen met KNS Oscar Diele: “De ervaringen met KNS zijn hartstikke goed. Eigenlijk heel kort door de bocht: wij werken met KNS, omdat zij ons ontzorgen op het gebied van IT. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op het verkopen van meubels en het laten groeien van de business.

We zijn ook al enorm lang klant bij KNS, en nu vele malen groter dan de omvang die we hadden bij de start. Wat ik mooi vind is dat de samenwerking goed blijft passen. KNS blijft met ons meedenken en blijven adviseren over de oplossingen die in elke fase bij ons passen. Onze IT-uitdagingen verschillen per fase en het is mooi om te zien hoe KNS met ons mee is gegroeid.”


Branche: retail
Website: www.flinders.nl


Referenties

Klanten aan het woord