“Marketing en communicatie is onze core business, niet IT.
 Daar heb ik KNS Automatisering voor.”

Michel de Groot, ITxposure

ITxposure is een full service marketing- en communicatiebureau dat werkt voor een breed scala IT bedrijven. De diensten variëren van strategische marketingadviezen tot campagnes, website ontwikkeling en operationele marketing services.

De keuze voor KNS Automatisering Michel de Groot, directeur van ITxposure: “Ik ben met ITxposure gestart in 2006. Voor mij was een ding heel duidelijk: marketing en communicatie is de core business, niet IT. Maar als consultant ben ik vaak onderweg en ik werk op projectbasis nauw samen met diverse free lancers. Ik wil dus altijd en overal kunnen werken, maar ook overal bereikbaar zijn.

"IT is dus wel essentieel voor ITxposure. Ik kende de mensen van KNS Automatisering al langer en toen ik mijn bedrijf startte, heb ik ze advies gevraagd over de manier waarop ik dat het beste kon inrichten.”

In eerste instantie was de IT omgeving nog relatief simpel: een notebook, printer en telefoon waren de belangrijkste eisen. Op het moment dat ITxposure ging groeien, was dat niet meer voldoende. “Als je met meerdere mensen samenwerkt, moet je effectief informatie kunnen delen,” aldus Michel. “KNS Automatisering heeft me daarin duidelijk geadviseerd over de verschillende mogelijkheden.” Naast de levering van diverse hardware maakt ITxposure gebruik van de Online back-up dienst van KNS Automatisering.

Hosted IP telefonie
Michel de Groot: “Verder ben ik een tijd geleden overgestapt op Hosted IP telefonie van KNS Automatisering. Door dit slim in te richten, hebben ze er voor gezorgd dat ik op ons zakelijke nummer 085-ITXPOSURE overal bereikbaar ben. Dit hebben ze gerealiseerd door mijn mobiele nummer direct mee te schakelen op het vaste nummer. Ik ben nu altijd en overal bereikbaar, hoef nooit kansen te missen en ben nog goedkoper uit ook! Wat mij betreft een perfecte oplossing.”

De ervaringen met KNS Automatisering “KNS Automatisering is een bedrijf dat hoge kwaliteit en goede service biedt voor een reële prijs. Er zitten mensen die echt weten waar ze het over hebben. Als er eens wat mis gaat dan is een telefoontje genoeg, waarna ze aan de slag gaat om het op te lossen. En als het kan, dan helpen ze je direct via de telefoon of via een remote verbinding met mijn computer.”

Branche: zakelijke dienstverlening

Website: www.itxposure.nl


Referenties

Klanten aan het woord