"KNS Automatisering is niet alleen een professioneel IT-bedrijf, maar ze hebben ook het hart op de juiste plaats.”

Inez de Ruiter, Stichting Leergeld Haarlemmermeer

Elk kind wil spelen en meedoen aan sport, muziekles en of schooluitstapjes. Voor veel kinderen is dit ook heel normaal. Helaas staan sommige kinderen om financiële redenen buitenspel. Maar liefst 1 op 10 kinderen in Nederland groeit op in armoede (CBS 2018)! Stichting Leergeld Haarlemmermeer helpt om deze kinderen tussen 4 en 18 jaar mee te laten doen aan sportieve, culturele en schoolse activiteiten.

Nu meedoen is later meetellen

Zo maken ze makkelijker vriendjes en vriendinnetjes en kunnen ze zich spelenderwijs beter ontwikkelen. Want nu meedoen is later ook nog eens meetellen. Armoede wordt namelijk vaak van generatie op generatie doorgegeven. Kinderen die nu meedoen en meetellen, hebben betere kansen om later deze vicieuze cirkel te kunnen doorbreken.

Voorkomen dat kinderen buitengesloten worden

Inez de Ruiter, Teamleider Stichting Leergeld Haarlemmermeer: “Wij helpen kinderen in de Haarlemmermeer om mee te kunnen doen met sport, cultuur, zwemlessen, maar ook bijvoorbeeld een fiets. Al dat soort dingen zijn ontzettend belangrijk om ook mee te kunnen doen en zich sociaal te ontwikkelen. Dat werk kunnen we niet doen zonder de geweldige ondersteuning en sponsoring van bedrijven, instanties en particulieren. Die hulp is heel hard nodig, omdat we steeds meer aanvragen krijgen.”

De samenwerking met KNS Automatisering

Stichting Leergeld Haarlemmermeer werkt met 20 vrijwilligers en 7 vrijwillig bestuursleden. Deze werken allemaal in de cloud, een omgeving die KNS Automatisering voor ze heeft opgezet. Inez de Ruiter: “Ze hebben met ons meegedacht over de beste oplossing om efficiënt samen te kunnen werken, en die vervolgens ook ingericht.”

Wat zijn je ervaringen met KNS Automatisering?

Inez de Ruiter: “Dat werkt fantastisch. Ze zijn altijd snel, reageren snel, voeren het ook snel uit. En als er een keer iets mis gaat, dan wordt het ook nog eens snel opgelost. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg aardig. De samenwerking verloopt erg prettig!”

Sponsoring door KNS Automatisering

Inez de Ruiter: “KNS Automatisering is niet alleen een professioneel IT-bedrijf, maar ze hebben ook het hart op de juiste plaats. Ze hebben om te beginnen een grote bijdrage gedaan bij de inrichting van onze cloud omgeving. Maar in de praktijk komen er natuurlijk altijd wel vragen, en dus extra kosten naar boven. Wij krijgen daarvoor een jaarlijkse donatie, zodat we gebruik kunnen maken van de KNS helpdesk. Daar zijn wij heel blij mee. Want het is ons doel, om zoveel mogelijk van het geld wat we ontvangen uit te kunnen geven aan de kinderen.”

Helpt u ook mee?

Wilt u Stichting Leergeld ook steunen? Klik dan hier voor meer informatie en uw donatie. Leergeld is erkend als ANBI, dus u kunt uw gift aftrekken van de belasting.

meerleergeld.nl/


Referenties

Klanten aan het woord