Partners

Samen bouwen aan betrouwbare oplossingen

KNS Automatisering is gespecialiseerd in het leveren en beheren van betrouwbare ICT infrastructuren. Om een optimale beschikbaarheid en werking te garanderen werkt KNS uitsluitend samen met toonaangevende leveranciers van producten, technologieën en complementaire services.


Partner

Bedrijfsprofiel

Categorie

Partner status

Microsoft is opgericht in 1975 en is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan oplossingen en diensten die mensen en organisaties overal ter wereld in staat stelt hun ambities te verwezenlijken.

Software
PC’s/notebooks
Certified Partner
Small Business Specialist

HP Enterprise is een toonaangevende speler in de ICT markt: wereldwijd marktleider in server verkopen en nr. 2 in networking en storage.

Servers
Security
Networking
Business Partner

HP is leverancier van oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen.

Printing
PC’s/notebooks
Preferred Partner

VMware is een softwarebedrijf dat diverse producten uitbrengt die virtualisatie mogelijk maken. Door middel van virtualisatie kunnen meerdere virtuele machines (VM’s) en besturingssystemen op een zelfde fysieke machine draaien.

Software
VMware Certified Professional

Veeam® kent de nieuwe uitdagingen waar bedrijven wereldwijd mee te maken krijgen als ze de Always-On Enterprise, een bedrijf dat 24x7x365 actief is, mogelijk willen maken. Daarom heeft Veeam als eerste in de markt Availability for the Always-On Enterprise ontwikkeld, waarbij organisaties in staat worden gesteld om recovery time en point objectives (RTPO™) van < 15 minuten voor alle applicaties en data te realiseren.

Software
ProPartner

Sophos is ongeveer 30 jaar geleden gestart met de productie van antivirus- en encryptieproducten. Vandaag helpen onze producten de netwerken te beveiligen die worden gebruikt door 100 miljoen mensen in 150 landen en 100.000 bedrijven, waaronder Pixar, Under Armour, Xerox, Ford, Avis en Toshiba.

Security
Gold Partner

Lenovo levert innovatieve consumenten-, commerciële en enterprise technologie. Het portfolio van Lenovo omvat pc's, werkstations, servers, opslag, slimme tv's en een familie van mobiele producten zoals smartphones, tablets en apps.

Servers
PC’s/notebooks
Business Partner

Adobe Document Cloud helpt organisaties sneller zaken te doen en superieure klantervaringen te leveren, op elk apparaat, door op papier gebaseerde processen 100% digitaal te maken. Document Cloud biedt integraties met industrieleiders zoals Salesforce, Microsoft, Workday, Dropbox en Box, zodat gebruikers kunnen werken op de manier die ze gewend zijn.

Software
Business Partner

Cisco Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor het internet. Cisco streeft er bij productontwikkeling altijd naar open standaarden te ontwikkelen en te implementeren om moeiteloze communicatie tussen verschillende systemen te garanderen.

Networking
SMB Select Partner

OKI Printing Solutions biedt een uitgebreid portfolio van professionele en innovatieve printing producten en oplossingen. Oki richt zich daarbij specifiek op de zakelijke klant, van het midden- en kleinbedrijf tot wereldwijde ondernemingen.

Printing
Recommended Reseller

ASUS is het toonaangevende technologiebedrijf in Taiwan dat wereldwijd werk biedt aan ruim 11.000 mensen. ASUS produceert producten in vrijwel elke denkbare categorie van informatietechnologie, inclusief pc-componenten en randapparatuur, notebooks, tablets, servers en smartphones.

PC’s/notebooks
Asus Advantage Partner

Fujitsu Computers levert notebooks, pc’s, Intel en Unix servers, mainframes en storage solutions. Van alle producten wordt maximale betrouwbaarheid geëist onder de noemer business critical computing. Zo bent u er zeker van dat u producten koopt die 24 uur per dag hun werk doen.

PC’s/notebooks
Select Partner

RoutIT is een onafhankelijke Application Infrastructure Service Provider (AISP). RoutIT biedt een breed scala van diensten op het gebied van internet, intranet, connectivity en communicatieoplossingen. Het bedrijf onderscheidt zich van andere providers door enkel gebruik te maken van een indirecte marktbenadering.

Connectivity
Cloud oplossingen
Competence Partner

Ruckus Wireless is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Wi-Fi apparatuur voor high-end draadloze oplossingen. Dankzij de gepatenteerde technologieën levert de Wi-Fi apparatuur van Ruckus Wireless uitstekende dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart Wi-Fi producten zijn speciaal ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor Wi-Fi connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers.

Networking
Big Dog

NETGEAR zet ideeën om in innovatieve netwerkproducten waarmee mensen worden verbonden, bedrijven worden ondersteund, en de manier waarop we leven wordt verbeterd. Gebruiksvriendelijk. Krachtig. Slim. En speciaal voor u ontworpen.

Networking
Security
NETGEAR Solution Partner

Deepnet Security is een toonaangevende leverancier van Multi-Factor Authentication (MFA) en Identity & Access Management (IAM) oplossingen. Het bekroonde product Deepnet DualShield integreert ‘out of the box’ naadloos met alle veelgebruikte bedrijfsapplicaties met multi-factor verificatie.

Security

Vibian is een technologisch, innovatief en toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in luchtreinigingsproducten. Vibian is leverancier van de Vibian Air Virus Killer, een uniek product wat ruimtes binnen 30 minuten voor 99,9% vrij van virussen maakt – inclusief SARS-CoV2.

Antivirus (SARS-CoV2)
VIP partner