Telefonie

De ontwikkelingen op het gebied van telefonie zijn heel hard gegaan de afgelopen jaren. Denk aan de opkomst van IP telefonie, steeds krachtiger wordende mobiele telefoons met nieuwe apps en vergaande integratie. Mede door deze nieuwe ontwikkelingen zijn de kosten voor telefonie over de hele linie gedaald. Wanneer u dus niet regelmatig controleert of u nog ‘bij bent’ op het gebied van telefonie, loopt u het risico besparingsmogelijkheden te missen.

Mobiele telefonie

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit onze wereld. Niet alleen om te bellen, maar vooral ook om op elke gewenste manier mee te communiceren. Berichten, social media, en alle apps communiceren via de mobiele telefoon.

VoIP telefonie

VoIP telefonie (Voice over IP, oftewel telefoneren over het internetprotocol) betekent telefoneren over een netwerkverbinding. VoIP telefonie maakt het mogelijk elk toestel via een netwerkverbinding te koppelen aan de telefooncentrale. Op kantoor, maar ook bijvoorbeeld op thuiswerkplekken. Ook thuiswerkers zijn voortaan thuis bereikbaar via hun vaste zakelijke nummer. Intern doorverbinden kan vanaf elk aangesloten toestel.

On premise en in de cloud

Vandaag de dag is VoIP stevig ingeburgerd. Hierbij kan de softwarematige telefooncentrale op een systeem in huis worden geïnstalleerd, of – wat we steeds meer zien – vanuit de cloud, dus ‘as a service’ worden afgenomen.

Hosted Voice

Hosted Voice is een dienst waarmee u niet hoeft te investeren, maar wel kunt beschikken over een geavanceerde en professionele telefooncentrale. Deze dienst is gebaseerd op een IP telefooncentrale vanuit de cloud, waar u ‘as a service’ gebruik van kunt maken. Door het afnemen van verschillende diensten kunt u uw telefooncentrale zo uitgebreid mogelijk maken als u wenst. Mogelijke functies zijn onder andere doorschakelen, wachtrijen, wachtmuziek, voicemail, call center functionaliteit en conference calls.

Telefonie oplossingen van KNS Automatisering

KNS Automatisering levert een compleet scala telefonie oplossingen: vast en mobiel, on premise, hosted of uit de cloud. Met onze VaMo (vast-mobiel integratie) oplossingen worden mobiele telefoons onderdeel van uw bedrijfstelefonie omgeving. Daarnaast leveren wij diverse apps voor mobiele telefoons die handige extra functies bieden. Mooie voorbeelden hiervan zijn HIPPER en I AM, oplossingen die wij in combinatie met onze hosted VoIP oplossing leveren.

Meer weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om slimmer en wellicht goedkoper te telefoneren?
Neem dan contact met ons op.