"Een nieuwe start op IT gebied voor Yellow Communications"


Yellow Communications is een PR- en communicatiebureau dat met de juiste communicatiestrategie sterk inzet op contentmarketing, mediarelaties en social media. Het bureau onderscheidt zich door een focus op resultaat. Yellow werkt met een team van veelzijdige en ambitieuze communicatieprofessionals en partners met een onderscheidende visie op communicatie. Het team matcht doelen met middelen om de boodschappen van opdrachtgevers bij hun doelgroepen goed in beeld te krijgen. Yellow Communications is gevestigd in Hoofddorp.

De samenwerking met KNS Automatisering Jacqueline Veerman is Office Manager bij Yellow Communications. “Wij werken vanaf 2012 samen met KNS Automatisering. Voor die tijd deden we zaken met twee verschillende partijen. Naast het feit dat de contacten daarmee niet echt soepel verliepen, loop je dan het risico dat ze naar elkaar gaan wijzen als er iets mis gaat. Wij hebben toen besloten op zoek te gaan naar een nieuwe IT partner die dicht in de buurt zat en beter persoonlijk contact bood.

Het contact met KNS Automatisering is tot stand gekomen via een van onze klanten, een bedrijf waar KNS ook zaken mee doet. Na een paar gesprekken met KNS hadden wij een goed beeld van de organisatie en werkwijze en hebben wij de knoop doorgehakt.

KNS heeft een compleet voorstel neergelegd en vervolgens de voorgestelde veranderingen doorgevoerd. Ze hebben onder andere ons netwerk in kaart gebracht en opgeschoond. Verder hebben ze ons ondersteund bij de aankoop en installatie van hardware en de bijbehorende software. Eigenlijk hebben we onze hele IT omgeving samen met KNS Automatisering goed op de schop genomen. Zeg maar gerust een nieuwe start op IT gebied.”

De ervaringen met KNS Automatisering Jacqueline Veerman: “KNS Automatisering zorgt nu voor onze hele automatisering. We hebben nu een adres voor al onze IT vragen en eventuele problemen, dat werkt voor ons erg prettig.

Verder zijn de persoonlijke contacten heel goed. Ze schakelen snel en houden ons goed op de hoogte. We krijgen regelmatig mensen van KNS over de vloer en die weten echt waar ze het over hebben. Ze zijn prettig flexibel; ook als we het nog net even anders willen, dan gaat dat altijd zonder problemen. Tot slot houdt KNS ons goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die voor ons interessant kunnen zijn.

Op IT gebied kunnen we sommige dingen nog steeds zelf aansturen, zoals het aanmaken van e-mail adressen. Dat gaat nu gelukkig een heel stuk eenvoudiger dan in het verleden. Het hele functionele stuk van onze IT omgeving ligt bij KNS Automatisering. Op deze manier hebben wij maximale flexibiliteit, maar weten we wel zeker dat het goed geregeld is.

Onze IT omgeving draait nu stabiel. Het enige dat we nog hoeven te doen is het aantal werkplekken uitbreiden wanneer we nieuwe medewerkers aannemen.”


Referenties

Klanten aan het woord