Terugblik op kick-off 2024

 

Terugblik op kick-off 2024

In het weekend van 20 en 21 januari heeft het team van KNS Automatisering de officiële kick-off 2024 gehad in de Belgische Ardennen. Het was een weekend waarin we samen hebben gekeken naar het komende jaar en de plannen die we hebben gemaakt, en vooral veel plezier hebben gehad.

Waarom deze kick-off?

De IT-branche is constant aan het veranderen, dus wij moeten ook regelmatig keuzes maken over ons portfolio en de manier waarop wij onze klanten bedienen. In het afgelopen jaar hebben we in teams gewerkt aan de doorontwikkeling van onze diensten, met een focus op onze managed services. Tijdens de kick-off hebben we het hele team meegenomen in deze plannen en nieuwe ontwikkelingen.

Het programma

Na de heenreis en een gezellig etentje op vrijdag was het zaterdag tijd voor het officiële gedeelte met een terugblik op de afgelopen jaren en diverse presentaties en overleg over de plannen voor 2024. Daarna gingen we door naar Slipway in Bilstain voor een hele middag 4x4 rijden in een van de grootste (44 ha) offroad gebieden in Europa. Dat was super, met wat extra uitdagingen door de sneeuw. Na een laatste gezellig etentje bij een Grieks restaurant was het zondag weer tijd om naar huis te gaan.

We hoorden van verschillende collega’s dat ze het fijn vonden dat alle informatie zo gedeeld werd. Het was een heerlijk weekend met een top team.

We kijken uit naar een succesvol jaar en... ‘gelukkig hebben we de foto’s nog!’