Microsoft 365

Microsoft 365 is een complete suite van applicaties om productiviteit en samenwerking te bevorderen. Microsoft 365 biedt, naast e-mail faciliteiten op basis van Microsoft Exchange Server, de bekende Office applicaties en tal van andere applicaties waarmee teams aan de slag kunnen. Thuis of op het werk, van pc tot tablet en smartphone; Microsoft 365 biedt u de hulpmiddelen om uw werk te doen.

Wanneer is het voor u interessant?

Microsoft 365 is interessant voor organisaties die tegen vaste en voorspelbare kosten altijd gebruik willen kunnen maken van de nieuwste Office applicaties. De cloud applicaties stellen medewerkers in staat altijd en overal te kunnen werken – op kantoor, bij de klant, onderweg of thuis.

Communicatie en samenwerking wordt vereenvoudigd en de productiviteit van medewerkers wordt niet langer begrensd door de mogelijkheden van uw ICT-omgeving. Technisch ICT-beheer van grote systemen is niet langer noodzakelijk; dat regelt Microsoft voor u.

Wat kunt u verwachten?

Het zijn de bekende Office applicaties zoals Outlook, Word, Excel en Powerpoint die u al kent en vertrouwt. U kunt deze applicaties gebruiken als webapplicatie of geïnstalleerd op uw pc of Mac zodat u ook zonder internettoegang kunt werken. En dat alles binnen een jaarabonnement met regelmatig nieuwe functies en 1 TB aan OneDrive-cloudopslag.

Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via de desktop of een webbrowser. U krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.

Met SharePoint verbetert u het delen van informatie en samenwerken op het intranet. U kunt eenvoudig bestanden delen of sites en portals bouwen die mensen bij het bedrijf betrekken en zorgen dat ze kunnen beschikken over expertise, inhoud & inzicht.


Microsoft 365: de juiste keuze voor uw organisatie?

De cloud biedt in veel gevallen grote voordelen. Maar niet alle cloud services werken even goed samen met de andere applicaties die binnen uw organisatie worden gebruikt. De manier waarop u wilt werken kan doorslaggevend zijn voor de keuze van de juiste oplossing.

KNS Automatisering adviseert u graag over de mogelijkheden en afhankelijkheden. Vanuit onze brede en lange ICT ervaring kunnen wij u helpen de juiste beslissingen te nemen.


Meer weten?

Wilt u met vertrouwen naar Microsoft 365 gaan migreren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Microsoft 365 kennisbank

Microsoft 365 migratie: alles wat je wilt weten voordat je begint
In dit artikel belichten we de meest voorkomende valkuilen van een Microsoft 365 migratie, en de manier waarop u die kunt ontwijken.

OneDrive of OneDrive for Business?
Hoe kiest u de juiste versie van OneDrive (for Business) voor uw organisatie?
In dit artikel leggen we uit wat de belangrijkste verschillen zijn.

Slimmer werken met Microsoft 365
Met de talloze mogelijkheden die Microsoft 365 biedt, is het mogelijk dat je ze niet allemaal optimaal benut. Deze zes tips helpen je op weg.

Samenwerken met Microsoft Teams
Microsoft 365 is veel meer dan alleen mail, kalender, contacten en taken. In dit blog belichten we Teams, een van de nieuwe ontwikkelingen binnen Microsoft 365.

Microsoft 365: wel/geen back-up?
Veel mensen denken dat in Microsoft 365 alles voor ze is geregeld, inclusief de back-up. Door dit misverstand lopen ze onbewust een groot risico om bedrijfskritische gegevens permanent te verliezen.