Microsoft 365 is een complete suite van applicaties om productiviteit en samenwerking te bevorderen. Microsoft 365 biedt, naast e-mail faciliteiten op basis van Microsoft Exchange Server, de bekende Office applicaties en tal van andere applicaties waarmee teams aan de slag kunnen. Thuis of op het werk, van pc tot tablet en smartphone; Microsoft 365 biedt u de hulpmiddelen om uw werk te doen.

Wanneer is het voor u interessant?

Microsoft 365 is interessant voor organisaties die tegen vaste en voorspelbare kosten altijd gebruik willen kunnen maken van de nieuwste Office applicaties. De cloud applicaties stellen medewerkers in staat altijd en overal te kunnen werken – op kantoor, bij de klant, onderweg of thuis.

Communicatie en samenwerking wordt vereenvoudigd en de productiviteit van medewerkers wordt niet langer begrensd door de mogelijkheden van uw ICT-omgeving. Technisch ICT-beheer van grote systemen is niet langer noodzakelijk; dat regelt Microsoft voor u.

Wat kunt u verwachten?

Het zijn de bekende Office applicaties zoals Outlook, Word, Excel en Powerpoint die u al kent en vertrouwt. U kunt deze applicaties gebruiken als webapplicatie of geïnstalleerd op uw pc of Mac zodat u ook zonder internettoegang kunt werken. En dat alles binnen een jaarabonnement met regelmatig nieuwe functies en 1 TB aan OneDrive-cloudopslag.

Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via de desktop of een webbrowser. U krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.

Met SharePoint verbetert u het delen van informatie en samenwerken op het intranet. U kunt eenvoudig bestanden delen of sites en portals bouwen die mensen bij het bedrijf betrekken en zorgen dat ze kunnen beschikken over expertise, inhoud & inzicht.

Microsoft 365: de juiste keuze voor uw organisatie?

De cloud biedt in veel gevallen grote voordelen. Maar niet alle cloud services werken even goed samen met de andere applicaties die binnen uw organisatie worden gebruikt. De manier waarop u wilt werken kan doorslaggevend zijn voor de keuze van de juiste oplossing.

KNS Automatisering adviseert u graag over de mogelijkheden en afhankelijkheden. Vanuit onze brede en lange ICT ervaring kunnen wij u helpen de juiste beslissingen te nemen.

Meer weten?

Bezoek onze Microsoft 365 kennisbank, of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze Office 365-aanpak

Inventarisatie
Gezamenlijk inventariseren we welke Office 365 of Microsoft 365-licenties en welk niveau ondersteuning het beste aansluiten bij uw wensen en eisen. Vervolgens bestellen en activeren wij de juiste licenties voor u, zodat u snel aan de slag kunt.

Implementatie
We helpen u met het inrichten en installeren van Office 365, Exchange Online, Outlook en SharePoint. We zorgen ervoor dat de gebruikers de juiste licentie en toegang tot hun Office 365-applicaties krijgen, zodat ze zo snel mogelijk productief zijn.

Migratie
Van uw huidige omgeving naar Office 365: wat komt er allemaal bij kijken?

Ondersteuning en beheer
Wij verzorgen de ondersteuning van gebruikers maar ook het beheer zoals de noodzakelijke updates, het aanpassen van instellingen of het toevoegen en/of verwijderen van accounts.