Terugblik informatiesessie ICT-security

 

Terugblik informatiesessie ICT-security voor het MKB

Op 23 november 2022 organiseerden we een informatiesessie ICT-security voor onze relaties. We kijken terug op een geslaagd evenement!

Waarom deze informatiesessie?

De ontwikkelingen op securitygebied gaan razendsnel en veiligheid begint bij bewustzijn. Daarom hebben we een informatief inhoudelijk programma samengesteld.

Na de opening door Arnout de Jager was het woord aan Earth Grob, Senior Security Expert bij Fox-IT. Hij legde aan de hand van een aantal aansprekende voorbeelden uit hoe het huidige cyber dreigingslandschap er uit ziet, op welke manier het mogelijk is om aanvallen af te slaan.

Daarna gingen we met Marc Loman, VP Software Development bij Sophos, de diepte in op de technologische ontwikkelingen en wat de rol van innovatieve technologieën zoals Artificial Intelligence kan zijn als het gaat om security.

Tot slot legde Merk de Jager uit hoe wij klanten kunnen ondersteunen bij het beschermen van hun applicaties en data. Met oplossingen zoals firewalls, virusscanners en EDR en diensten zoals managed security en back-up services, en systeembeheer.