Het aftellen is begonnen…

Het aftellen is begonnen...

2017 is voor ons een enerverend jaar geweest. Wij hebben dit jaar mogen genieten van mooie ontwikkelingen, nieuwe kansen en vooral succes in ons werk. De ICT markt is volop in beweging, de manier waarop bedrijven tegenwoordig werken en communiceren is niet meer te vergelijken met 20 jaar geleden. Steeds meer diensten zijn Cloud gebaseerd en worden op basis van “pay per use” afgenomen. De datacenters komen als paddenstoelen uit de grond en de hardware verkopen lopen al jaren terug.

Ook onze dienstverlening moeten wij daarop aanpassen en het samengaan van Quatrologic en KNS Automatisering heeft daaraan bijgedragen. Wij willen voor u graag het aanspreekpunt zijn voor al uw IT-, telefonie-, datacenter- en clouddiensten. In 2017 hebben wij geïnvesteerd in nieuwe tooling om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze helpdesk beschikt over geavanceerde software om uw systemen beter te kunnen monitoren en proactief beheer te kunnen verzorgen. In de komende maanden willen wij graag met u aan tafel om uw SLA te bespreken en de nieuwe mogelijkheden toe te lichten.

Het was ook een jaar dat in het teken stond van beveiliging. In 2017 zijn records gebroken met het aantal cryptoware en ransomware aanvallen. Grote bedrijven waren in het nieuws omdat ze plat lagen vanwege een aanval. Tevens is er veel commotie rondom de nieuwe Privacywetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In mei 2018 treedt de nieuwe Europese privacy verordening in werking: Vanaf dat moment zijn alle organisaties die persoonsgegevens verwerken verplicht om aan de nieuwe privacyverordening te voldoen. Zaken waar ook u als MKB ondernemer mee te maken krijgt. Hiermee zijn wij u graag van dienst met advies, informatieve sessies en software oplossingen.

KPN heeft aangekondigd om hun verouderde diensten op basis van ISDN en PSTN in 2019 te beëindigen. Al het telefonie verkeer zal in de toekomst dus volledig digitaal worden. In 2018 zult u dus goed moeten kijken naar uw huidige telefonie- en alarm oplossingen. Wij bieden hiervoor mooie digitale hosted alternatieven aan, graag informeren wij u daar over.

Ook dit jaar hebben we wederom een mooi bedrag bij elkaar gefietst voor de Maag Lever Darm Stichting en hebben we een informatiesessie gehouden over de nieuwe wetgeving met betrekking tot de AVG die vanaf mei 2018 in werking treedt.

Er is veel gebeurd in 2017 en wij willen u namens het gehele team hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen. In 2018 staan wij uiteraard weer voor u klaar!

Namens het hele team wensen wij u hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018!