“Het team van KNS voelt bijna als onze eigen mensen.”

Sabine van den Berg, bestuurssecretaris & office manager.De Maag Lever Darm Stichting is een onafhankelijke stichting die al ruim 30 jaar werkt aan een betere toekomst voor mensen met maag-, darm-, en leverproblemen. Het is onze missie om maag-, darm- en leverziekten te voorkomen, te bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. De rol die de MLDS hierbij als geen ander inneemt is die van facilitator van wetenschappelijk onderzoek, voorlichter en kennisbron. Om deze missie te kunnen realiseren, werft de MLDS fondsen en werkt de stichting intensief samen met vrijwilligers, patiëntenorganisaties, zorgprofessionals, onderzoekers, overheden en bedrijfsleven.

De samenwerking met KNS Sabine van den Berg is bestuurssecretaris & office manager bij MLDS. “Wij werken al sinds 2002 samen met KNS Automatisering. Feitelijk is KNS onze partner op automatiseringsgebied, wij hebben al onze ICT uitbesteed. KNS Automatisering verzorgt naast hard- en software ook de ondersteuning voor onze gebruikers. Ze zijn destijds begonnen met onsite support bij onze vestiging in Nieuwegein.

Inmiddels zijn wij drie keer verhuisd en qua ICT volledig gemigreerd naar een hosted desktop, waardoor de meeste ondersteuning door KNS op afstand kan worden gedaan. De hosted desktop biedt ons ook voordelen: we kunnen veel flexibeler omgaan met de ICT capaciteit die we nodig hebben. Er wordt bij MLDS ook veel thuis gewerkt, dat gaat uitstekend met een hosted oplossing.”

De ervaringen met KNS Sabine van den Berg: “De ervaringen zijn goed, heel goed. Ze reageren snel bij vragen en eventuele problemen en zijn altijd opgewekt. Niets is ze te veel, ze zijn heel dienstverlenend. Ook in de opvolging kan je op KNS rekenen, er blijven nooit dingen liggen.

De mensen van KNS zijn heel professioneel in hun werk maar persoonlijk in het contact. Ze zijn een echte partner die ons ontzorgt, wat belangrijk is als je een kleine organisatie bent en zelf geen ICT expertise in huis hebt.

We hebben vaak dezelfde mensen aan de lijn, waardoor we echt een goede band met elkaar hebben gekregen. Het team van KNS voelt bijna als onze eigen mensen.

Tot slot zijn ze echt betrokken, ze hebben het hart op de goede plek. Zo hebben ze al een paar jaar met onze fietstocht de Zuiderzee klassieker meegereden en daarmee veel geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek. Ze hebben echt het hart op de goede plek, ze doen het niet alleen omdat ze de relatie met ons goed willen houden. Het zijn bevlogen mensen met veel energie.

Voor meer informatie over de Maag Lever Darm Stichting bezoekt u www.mlds.nl.Referenties

Klanten aan het woord