Website hosting en domeinregistratie

Website hosting en domeinregistratie

Vandaag de dag kan vrijwel geen enkel bedrijf zonder een eigen website. Om uw organisatie ook goed te kunnen profileren op het internet heeft u een stabiele en betrouwbare technische basis nodig.

Website hosting

KNS Automatisering biedt stabiele, professionele website hosting met de opslagruimte en tools die u of uw website ontwikkelaar nodig hebben. U krijgt de beschikking over een professioneel beheerde en ondersteunde website omgeving met een zeer hoge beschikbaarheid en dagelijkse back-up van zowel website als data. Uw website kan snel aangemaakt worden via ons provisioning systeem. Met een CMS (Content Management Systeem, bijvoorbeeld WordPress) kunt u zelf de inhoud van uw site beheren.

Domeinregistratie

KNS Automatisering verzorgt domeinregistraties voor alle extensies (bijvoorbeeld www.uwdomeinnaam.nl, .com of .amsterdam) op onze eigen DNS-servers. Via onze provisioning omgeving kunt u zelf alle DNS instellingen beheren. Gewijzigde instellingen zijn direct actueel op onze DNS-servers waardoor wijzigingen ook direct van toepassing zijn op uw webdiensten of services.

Meer weten

Wilt u een stabiele en betrouwbare aanwezigheid op het internet? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.