Website hosting en domeinregistratie

Vandaag de dag kan vrijwel geen enkel bedrijf zonder een eigen website. Om uw organisatie ook goed te kunnen profileren op het internet heeft u een stabiele en betrouwbare technische basis nodig.

Website hosting

KNS Automatisering biedt stabiele, professionele website hosting met de opslagruimte en tools die u of uw website ontwikkelaar nodig hebben. U krijgt de beschikking over een professioneel beheerde en ondersteunde website omgeving met een zeer hoge beschikbaarheid en dagelijkse back-up van zowel website als data. Uw website kan snel aangemaakt worden via ons provisioning systeem. Met een CMS (Content Management Systeem, bijvoorbeeld WordPress) kunt u zelf de inhoud van uw site beheren.

Domeinregistratie

KNS Automatisering verzorgt domeinregistraties voor alle extensies (bijvoorbeeld www.uwdomeinnaam.nl, .com of .amsterdam) op onze eigen DNS-servers. Via onze provisioning omgeving kunt u zelf alle DNS instellingen beheren. Gewijzigde instellingen zijn direct actueel op onze DNS-servers waardoor wijzigingen ook direct van toepassing zijn op uw webdiensten of services.

Meer weten

Wilt u een stabiele en betrouwbare aanwezigheid op het internet? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.