Beter bellen met Jabra

Jabra
 

Beter bellen met Jabra

Mobiel, ISDN, VoIP, DECT, Skype: we bellen wat af met z’n allen. Maar waar handsfree telefoneren in de auto al heel gewoon is, zien we op werkplekken nog steeds veel mensen met een telefoon in hun hand. Dat kan handiger, slimmer en beter! Bijvoorbeeld met een van de headsets van Jabra.

De grote voordelen van het gebruik van een headset

- Comfort en gemak: sluit ongewenste geluiden van buitenaf uit en uw omgeving heeft minder last als u aan het bellen bent.
- Bewegingsvrijheid en productiviteit: u heeft altijd uw handen vrij, bijvoorbeeld voor het maken van aantekeningen.
- Ergonomie: voor een meer natuurlijke zithouding tijdens het telefoneren, minder kans op RSI klachten.

Kantoorheadsets

Voor kantoorgebruik heeft u de keuze tussen bedrade en draadloze headsets. Het voordeel van draadloos is dat u nog meer bewegingsvrijheid heeft; u kunt probleemloos uw bureau verlaten tijdens een gesprek. De kantoorheadsets van Jabra werken naadloos samen met veelgebruikte software op PC’s en smartphones, en ze koppelen een laag gewicht aan een indrukwekkende geluidskwaliteit.

Bluetooth headsets

Bluetooth headsets zijn comfortabel en ontworpen voor ongestoord gebruiksgemak. Met een bluetooth headset als verlengstuk voor uw mobiele telefoon kunt u zowel op het werk als onderweg uw handen vrijhouden, en kunt u bellen en gebeld worden terwijl u tegelijk andere taken kunt uitvoeren. Jabra biedt een groot aantal stijlen bluetooth headsets zodat u altijd het model kunt kiezen dat het beste aansluit bij uw behoefte.

Meer weten?

Voor meer informatie of bestellingen neemt u contact op met Eric Orie of Arnout de Jager via telefoonnummer 020- 40 80 971 of info@kns.nl.