ISO 27001 update

 

ISO 27001 update

Uiteraard gaat KNS Automatisering altijd serieus en professioneel met security om. Maar als ICT-partner willen wij onze klanten daadwerkelijk kunnen aantonen dat wij de juiste maatregelen, processen en procedures hanteren wanneer wij met vertrouwelijke informatie omgaan, bewerken of opslaan. Door de ISO 27001 certificering waar we nu mee bezig zijn, kunnen wij aantonen dat ons managementsysteem voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Waar staan we nu?

Binnen het traject naar onze ISO 27001 certificering wordt zowel naar organisatorische als technische, juridische en menselijke aspecten van informatiebeveiliging gekeken. Op dit moment zijn wij bezig met de interne audits en verwachten de certificering in de loop van 2018 te behalen.

Over ISO 27001

ISO 27001 beschrijft hoe u procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen uw organisatie zeker te stellen. Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties en specificeert eisen voor een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.

Meer weten?

Lees meer over de security oplossingen die wij leveren, of neem contact met ons op.