KNS wenst u prettige kerstdagen!

 

KNS Automatisering wenst u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Het mag duidelijk zijn dat 2020 een bijzonder jaar was. De impact van COVID-19 en de bijbehorende maatregelen heeft ons allemaal geraakt, zowel privé als zakelijk. Er waren bedrijven die volledig tot stilstand kwamen, andere hadden er vrijwel geen last van of zagen de omzetten zelfs stijgen.

Bij KNS Automatisering zagen we de behoefte om veilig thuis te kunnen werken snel heel sterk toenemen. Dat vertaalde zich in een groeiende vraag naar cloudoplossingen en mogelijkheden om op afstand te kunnen samenwerken. Mede omdat wij ook zoveel mogelijk thuis zijn gaan werken had dit mogelijk gevolgen voor de support en ondersteuning naar onze klanten. We hebben ons uiterste best gedaan om u zo goed mogelijk bij te staan en hebben succesvol vele migraties voor en met onze klanten uitgevoerd. Samenwerken vanuit verschillende locaties zal vanaf 2020 tot de standaard behoren.

De komende kerstdagen kunt u wellicht niet vieren op de manier zoals veel mensen dat graag doen, maar we hopen dat u het in een kleiner gezelschap nog steeds gezellig kunt hebben. We willen u hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. We kijken uit naar een voorspoedig, succesvol en vooral gezond 2021 en wensen u hele prettige feestdagen.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Namens het gehele team van KNS Automatisering,
Arnout de Jager
Commercieel directeur