KNS is partner van Vibian

 

KNS Automatisering is VIP-partner Vibian

KNS Automatisering is partner geworden van Vibian, leverancier van de Vibian Air Virus Killer. Dit is een uniek product wat ruimtes binnen 30 minuten voor 99,9% vrij van virussen maakt – inclusief SARS-CoV2. Hiermee is KNS een van de eerste selectieve Vibian partners in Nederland.

Bescherming tegen alle virussen

Bij KNS Automatisering vormt security – dus de bescherming tegen digitale virussen – een belangrijk onderdeel van ons portfolio. Maar nu Nederland weer stapje voor stapje volledig opengaat is het belangrijk om ervoor te zorgen dat zowel werknemers als klanten in een virusvrije en schone omgeving kunnen werken of verblijven. Naast het leveren van uw beveiligde automatiseringsoplossingen en werkplekinrichting kunnen we er met de oplossingen van Vibian nu voor zorgen dat ook de lucht in uw kantoorruimtes virusvrij wordt en blijft.

Vibian Air Virus Killer

Vibian heeft recent een uniek in Nederland ontwikkeld product gelanceerd, die ruimtes binnen 30 minuten voor 99,9% virusvrij maakt en houdt (waaronder SARS-CoV2). Het is ‘s werelds eerste onderhoudsvrije stand-alone virus killer die door geaccrediteerde laboratoria is getest en gecertificeerd. Het is een zeer compact (10 x 10 cm) plug-en play apparaat die binnen 1 minuut operationeel is. Met de Vibian Air Virus Killer kunt u uw werknemers en klanten in een virusvrije ruimte laten werken of ontvangen.

Wat maakt de Air Virus Killer uniek?

  • Getest en gecertificeerd door officieel erkend geaccrediteerde laboratoria; officieel certificaat van de WHO is beschikbaar
  • 99,9%, zeer efficiënt in doden van virussen binnen 30 minuten (waaronder SARS-COV2)
  • Targeted protectie: De Air Virus Killer heeft een effectief bereik van minimaal 6 meter
  • Werkt op basis van (bipolaire) ionisatie
  • Zeer compact (10 x 10 cm) plug & play wall mount apparat
  • Onderhoudsvrij, geen filtervervanging nodig
  • Geen Ozon uitstraling, fluisterstil en kosteneffectief

Gezonde lucht is betere lucht

De Vibian Air Virus Killer brengt luchtkwaliteit in (kantoor)ruimtes weer terug naar gezonde waardes, vergelijkbaar met waardes die ook in de bergen aanwezig zijn. Dit zorgt onder andere voor de vermindering van ademhaling-gerelateerde problemen (zoals astma), de verbetering van mentale concentratie en prestaties en het verdrijven van rook en andere nare geuren.

Over Vibian

Vibian is een technologisch, innovatief en toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in luchtreinigingsproducten op basis van de nieuwste technologieën en kostenbesparende oplossingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Vibian en de manier waarop deze producten kunnen helpen uw medewerkers en klanten te beschermen? Neem dan contact met ons op via info@kns.nl of telefoon 020-40 80 971.