KPN kondigt beëindiging ISDN en analoog aan

KPN kondigt beëindiging ISDN aan

KPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 01 september 2019 te beëindigen. Dit betreft de volgende diensten:
– ISDN1/2 Enkelvoudig
– ISDN2 Meervoudig
– PSTN Meervoudig

Op 01 september 2019 stopt de dienstverlening op deze aansluitingen, daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ISDN15/20/30 tot ten minste 1 januari 2021 wordt ondersteund.

Gebruikt u nog een van deze diensten van KPN? Dan is er nog geen reden tot paniek maar het is wel een reden om eens goed na te denken over vervanging. Gelukkig hebben veel van onze klanten in de afgelopen jaren al gekozen voor diensten waarbij de traditionele verbindingen niet meer nodig zijn. Er zijn echter nog veel bedrijven die ISDN- of analoge aansluitingen gebruiken voor traditionele telefonie-, alarm- en pindiensten. De uitfasering van ISDN is dan ook hét moment om na te denken over deze diensten die voor uw bedrijf vaak zeer cruciaal zijn.

Alle genoemde diensten kunnen wij voor u “digitaliseren” en over een IP verbinding faciliteren. Enkele voorbeelden en voordelen hiervan zijn:

Totaalcommunicatie: hosted telefonie & mobiel

– Altijd en overal bereikbaar op één nummer
– Real-time beschikbaarheidsinformatie – vast én mobiel
– Vast-mobiel Integratie zonder app

247Alarm

– Direct inzicht en meldingen afhandelen via de 247Services app
– Maandelijks opzegbaar
– Werkt op élke IP-verbinding
– Ook geschikt voor bestaande alarminstallatie

Pinnen

– Gecertificeerde verbindingen met Equens/CCV
– Werkt op élke IP-verbinding

Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze(s) en bespreken wij met u de mogelijkheden. Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op via info@kns.nl of op: 020-4080971.