Medewerker aan het woord: Handren Smayel

 

Medewerker aan het woord: Handren Smayel

Handren Smayel werkt sinds 1 augustus 2018 bij KNS als technisch medewerker. We vroegen hem naar zijn keuze voor KNS Automatisering en zijn ervaringen tot nu toe.

Hoe ziet jouw werkweek er uit?

‘Mijn functie houdt in dat ik alles wat ingesteld, geïnstalleerd of geconfigureerd moet worden, moet kunnen doen voor onze klanten. Ik werk per week vier dagen bij twee verschillende klanten. Bij het ene bedrijf werk ik als systeembeheerder en bij een grote internationale organisatie houd ik me bezig met werkplekbeheer. De vijfde dag werk ik bij KNS Automatisering op kantoor, waar ik diverse technische werkzaamheden voor onze klanten verzorg, van het configureren van telefoons tot het remote oplossen van problemen.

Sinds wanneer werk je bij KNS?

‘Ik werk officieel sinds 1 augustus 2018 bij KNS, maar daarvoor heb ik hier vier maanden stage gelopen voor mijn opleiding mbo-4 ICT systeem/netwerkbeheer. Dat was een volwassenopleiding die ik naast mijn vorige baan bij Defensie volgde.’

Waarom ben je bij KNS gaan werken?

‘Ik heb negen jaar bij Defensie gewerkt en ben daar ook met ICT in aanraking gekomen. Dat interesseerde me zo, dat ik heb besloten die mbo-opleiding ICT te gaan doen. Vanuit mijn opleiding kreeg ik het advies om binnen een wat kleiner bedrijf te gaan werken, om het vak in de praktijk verder te kunnen leren. Tijdens mijn stage beviel de samenwerking goed en ik ben bij KNS in dienst gekomen.’

Hoe bevalt het je hier?

‘Het bevalt me heel goed bij KNS. Ik kreeg hier al vrij snel veel verantwoordelijkheid en ruimte om zelfstandig mijn werk te doen en op die manier veel bij te leren. Er is hier heel veel kennis en ervaring en de collega’s staan altijd voor je klaar om te helpen. Ik vind afwisseling in mijn werk erg belangrijk en bij KNS zijn geen twee dagen hetzelfde. Daarnaast is de sfeer goed en ontspannen, het voelt als een familiebedrijf. Niet voor niets dat ik net weer een nieuw contract heb getekend!’