Medewerker: Aswin Tjalsma

 

Medewerker aan het woord: Aswin Tjalsma

Op 1 oktober 2020 heeft KNS Automatisering het technische team versterkt met ICT-medewerker Aswin Tjalsma. We vroegen hem naar zijn keuze voor, en ervaringen bij KNS Automatisering.

Hoe ziet een typische werkweek voor jou er uit?

De werkweek is zeer afwisselend en kan zelfs per dagdeel zomaar veranderen. In het begin werkte ik veel op de helpdesk om de bestaande klanten van KNS beter te leren kennen. Ondertussen kan ik me verder bezig houden met projecten, migraties en het adviseren van klanten.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Alles bij elkaar werk ik al 15 jaar in de ICT. De eerste 8 à 9 jaar hiervan waren als systeembeheerder voor een grotere organisatie. De laatste jaren werk ik voor bedrijven die zich richten op het MKB, net zoals KNS.

Waarom ben je bij KNS gaan werken?

Ik heb veel gesprekken en aanbiedingen gehad, en ik had gelukkig meerdere opties om uit te kiezen. Ik heb toen heel bewust voor KNS Automatisering gekozen. Voor mij is het belangrijk om verder te kunnen leren. Ik wil me ontwikkelen en verder groeien, dat is op dit moment voor mij echt een must. En dat heb ik bij KNS Automatisering gevonden. Een van de eerste dingen die ik in mijn afgesproken leerweg heb gerealiseerd, is het behalen van mijn eerste Microsoft Azure certificering.

Hoe bevalt het je hier?

Het bevalt me hier heel goed. KNS Automatisering is een open bedrijf met een goede team spirit. We werken nu zoveel mogelijk remote in twee ploegen, maar ondanks dat ik nieuw ben word ik ook door de andere ploeg goed ondersteund en opgevangen.

Het projectmatig werken past ook goed bij ons, want we werken al heel gestructureerd en ik weet uit ervaring dat niet alle bedrijven dat hebben of kunnen. Het werken bij KNS Automatisering bevalt me enorm goed, als vanouds.