Microsoft lanceert:

 

Microsoft lanceert nieuwe Surface devices en updates voor Windows 10 en Office

Microsoft kondigt naast updates voor Windows 10 en Office nieuwe modellen bij de Surface-familie aan, zoals de nieuwe Surface Pro 6. De Surface Pro 6 is volgens Microsoft de krachtigste Surface Pro tot nu toe en komt beschikbaar in de kleuren platina en zwart. Het device heeft de nieuwste 8e generatie Intel Quad Core-processor. De Surface Pro 6 is 67 procent sneller dan zijn voorganger en kent een batterijlevensduur van 13,5 uur.

 
 

Surface Laptop 2

De Surface Laptop 2 is dun en licht aldus Microsoft. Het device is verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder mat zwart, bordeauxrood, kobaltblauw en platina. De Surface Laptop 2 draait op de nieuwste 8e generatie Intel Quad Core-processor en is sneller dan de vorige Surface Laptop. Deze Surface Laptop heeft daarnaast een batterijlevensduur van maximaal 14,5 uur.

Surface Studio 2

De Surface Studio 2 is de meest krachtige Surface ooit aldus Microsoft. Het is ontwikkeld voor videomakers die behoefte hebben aan meer levendigheid, hogere grafische prestaties en snellere verwerking. De Surface Studio 2 heeft anderhalf keer snellere grafische prestaties en twee keer het grafische geheugen in vergelijking tot zijn voorganger, en is 38 procent helderder, met 22 procent meer contrast. Daarnaast heeft de nieuwe Studio 4096 drukniveaus en kantelgevoeligheid voor tekenen en schetsen.De Surface Pro 6, Surface Laptop 2 en Surface Studio 2 zijn naar verwachting in 2019 beschikbaar in Nederland. Data en prijzen zijn nog niet bekend.

Update Office en Windows

Verder zijn er nieuwe updates in Office en Windows. De updates in Office zorgen ervoor dat gebruikers niet beperkt worden door plaats, tijd en device en dat samenwerking tussen collega’s makkelijker wordt. Veel van deze features zijn toegankelijk via de oktober update van Windows 10 – die nu beschikbaar is.

 
 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de nieuwe Microsoft Surface devices of de nieuwst versie van Office en Windows? Neem dan contact met ons op!