Nieuwe medewerker: Jerry Holkamp

Jerry Holkamp

Op 1 januari 2017 heeft ons team versterking gekregen in de persoon van Jerry Holkamp. Jerry stelt zich aan u voor.

“Ik ben op mijn 16e de IT ingerold en ik ben daar blijven hangen. IT is echt mijn passie en ik ben daar ook privé regelmatig mee bezig. Ik bouw bij mij thuis in Hoorn soms dingen na, bijvoorbeeld een VMWare server om dingen te kunnen testen die ik in mijn werk tegenkom. Voordat ik bij KNS Automatisering begon heb ik 7,5 jaar op de interne IT afdeling van een welzijnsorganisatie in Amsterdam gewerkt.

Mijn functie bij KNS is IT consultant en ik zal in die rol vooral als adviseur optreden. In de eerste periode heb ik allerlei verschillende werkzaamheden opgepakt, om de klanten en de KNS organisatie beter te leren kennen.

Mijn ervaringen bij KNS tot nu toe zijn erg goed. KNS werkt voor grote en kleinere klanten en die afwisseling vind ik erg leuk. Ik heb natuurlijk 7,5 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt. Hier heb je veel meer variatie en klantcontact, dat vereist soms een wat andere aanpak. Waar ik in het verleden vanuit de IT afdeling soms een dwingend advies konden geven, merk ik bij KNS dat de klant echt koning is. Ik heb echt zin in mijn nieuwe uitdaging bij KNS!”