Supportdesk medewerker gezocht!

 

Word jij onze nieuwe collega? KNS Automatisering zoekt een support medewerker die onze helpdesk komt versterken!

Wegens uitbreiding van ons team is KNS Automatisering op zoek naar een support medewerker ICT. Ben je klantgericht en vind je het een uitdaging om problemen op te lossen? Wil je werken én leren? Heb je ervaring als helpdesk medewerker ICT en een MBO diploma (niveau 4) op zak? Dan zijn wij als KNS Automatisering op zoek naar jou als onze nieuwe collega! Ons team op de helpdesk willen we uitbreiden met een ICT kanjer!

In deze functie ben je voor de klant het eerste aanspreekpunt. Je analyseert en registreert alles in onze systemen. Problemen met werkstations kun je zelfstandig oplossen en ingewikkelde problemen draag je over aan je collega's.

Bij ons staat plezier in het werken voorop! Je komt bij ons te werken in een klein team van 15 ervaren collega's. In een collegiale en informele sfeer werken we dagelijks aan optimale ICT- oplossingen voor onze klanten. We bieden een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken op ons kantoor in Amsterdam en je werktijden zijn met name binnen kantoortijden maar soms ook daarbuiten.

Woon je in de regio Amsterdam? Heb je ervaring met Microsoft producten en wil je nog meer in jezelf investeren? Dan is dit een mooie kans om werken én leren met elkaar te combineren!