Voordelen van vast-mobiel integratie

IP telefonie, smart phones, appjes: de telefoniewereld heeft een grote verandering doorgemaakt de afgelopen jaren. Een van de ontwikkelingen die door de onderliggende digitalisering mogelijk is geworden, is vast-mobiel integratie, vaak afgekort tot VAMO. Wat is VAMO, hoe werkt het en wat zijn de voordelen van vast-mobiel integratie?

Wat is Vast-Mobiel integratie?

Vast-Mobiel integratie integreert uw mobiele toestel op netwerkniveau met uw (hosted) telefooncentrale. Het mobiele netwerk zorgt er automatisch voor dat elk gesprek via de telefooncentrale wordt afgehandeld, waardoor uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel is van de telefooncentrale. Mocht er storing zijn op het vaste telefonie-netwerk dan blijft uw mobiele telefoon automatisch functioneren via het mobiele netwerk.

Wat merkt u van Vast-Mobiel integratie?

Dankzij deze naadloze integratie bent u vast en mobiel op één enkel telefoonnummer bereikbaar en u belt via één nummer uit. Collega’s zijn altijd op de hoogte van uw telefoonstatus (in gesprek of beschikbaar). U bepaalt zelf de identiteit waarmee u mobiel belt; dit kan uw mobiele of zakelijke vaste nummer zijn. Via een app op de telefoon kunt u hiertussen wisselen.

U kunt er voor kiezen zowel uw vaste als mobiele toestel over te laten gaan wanneer u wordt gebeld en u heeft één voicemail box voor zowel uw vaste als mobiele toestel. Functies zoals doorverbinden, wachtstand, tweede gesprek opzetten en driegesprek zijn ook beschikbaar

Kosten van Vast-Mobiel integratie

Vast-Mobiel integratie integreert vast en mobiel bellen voor de enkele gebruiker. De kosten worden afgerekend ten gunste van het toestel waarmee gebeld wordt. Belt u bijvoorbeeld met uw mobiele toestel, dan betaalt u op basis van de voorwaarden van uw mobiele abonnement. Vast-Mobiel integratie integreert bellen (voice); het gebruik van data en SMS zijn dus geen onderdeel van Vast-Mobiel integratie.

Telefonie oplossingen van KNS Automatisering

KNS Automatisering levert een compleet scala telefonie oplossingen: vast en mobiel, on premise, hosted of uit de cloud. Met onze VAMO (vast-mobiel integratie) oplossingen worden mobiele telefoons onderdeel van uw bedrijfstelefonie omgeving. Daarnaast leveren wij diverse apps voor mobiele telefoons die handige extra functies bieden. Mooie voorbeelden hiervan zijn HIPPER en I AM, oplossingen die wij in combinatie met onze hosted VoIP oplossing leveren.

Meer weten

Wilt u meer weten over de voordelen van vast-mobiel integratie en uw mogelijkheden om slimmer en wellicht goedkoper te telefoneren? Neem dan contact met ons op

Accepteer aub statistieken, marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.