Voorspelbare ICT

Voorspelbare ICT managed services
 

Voorspelbare ICT met Managed Services

Zeker wanneer u geen of een kleine ICT-afdeling hebt, is het moeilijk om de juiste ondersteuning van apparatuur en gebruikers te kunnen waarborgen. We zeggen ook wel eens: één ICT-medewerker is geen ICT-medewerker, want bij ziekte of vakantie kan de ondersteuning niet worden gegarandeerd. In dit artikel leggen wij uit wat Managed Services voor u kunnen betekenen: professionele ondersteuning zonder verrassingen.

Want uiteindelijk wil u zich geen zorgen over ICT hoeven maken!

Wat zijn Managed Services?

Managed Services betekent ontzorgen: u geeft uw ICT-beheer deels of volledig uit handen aan een ICT-dienstverlener. Bij KNS Automatisering hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met ICT-beheer en daarin zijn monitoring en remote beheer altijd belangrijke pijlers geweest.

Ons MSP systeem

In 2016 zijn we gestart met het zo veel mogelijk automatiseren van standaard beheertaken, om zowel onze efficiency als de ICT betrouwbaarheid voor onze klanten verder te kunnen vergroten. Dat doen we met een geavanceerd Managed Service Provider (MSP) systeem. Deze intelligente software scant uw netwerk en verzamelt alle noodzakelijke gegevens over de status en performance van uw apparatuur, zodat we tijdig actie kunnen nemen als er iets mis gaat.

Standaard support

Onze Managed Services dienstverlening is er in twee varianten: standaard support en full service support. Standaard support omvat de monitoring van uw systemen inclusief standaard, geautomatiseerde taken zoals updates van Windows en antivirus-pakketten, het controleren van back-up processen en periodieke rapportages. Deze dienstverlening omvat de volledige bescherming van uw systemen, aanvullende werkzaamheden zoals het teruglezen van een back-up gebeuren op basis van nacalculatie.

Full service support

Full service support biedt alles wat onder standaard support valt, plus uitgebreide support voor alle beheerde devices en gebruikersondersteuning. We vullen de scope van onze dienstverlening flexibel in: van werkplekken en servers tot mobiele devices zoals telefoons en tablets. Beide varianten zijn gebaseerd op een vaste prijs per device per maand.

Uw voordelen

Met Managed Services van KNS Automatisering weet u exact waar u aan toe bent, zowel qua ICT als qua kosten. Wanneer u een nieuwe computer of notebook in gebruik neemt, staat die exact voor u klaar zoals we dat hebben afgesproken. Nieuwe gebruikers zijn hierdoor direct productief. Daarnaast krijgt u inzicht in uw volledige ICT-omgeving dankzij onze uitgebreide rapportages. Wij analyseren trends op de systemen, zodat we problemen zoveel mogelijk kunnen voorkomen in plaats van ze achteraf op te moeten lossen. Kortom: Managed Services van KNS Automatisering zijn proactief, professioneel ICT-beheer op maat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Managed Services in uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op.