Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

 

Voorzorgsmaatregelen KNS Automatisering in verband met het Coronavirus

De afgelopen tijd hebben we de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend gevolgd. In het kader van de huidige ontwikkelingen rond COVID-19 en de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten binnen KNS Automatisering met twee teams te gaan werken die afwisselend thuis of op kantoor werken.

Op deze manier zijn wij in staat de continuïteit van onze dienstverlening goed te waarborgen. Het welzijn van onze mensen is onze absolute prioriteit, evenals onze toewijding om ervoor te zorgen dat al onze klanten op basis van onze diensten altijd operationeel zijn.

KNS Automatisering heeft haar eigen omgeving en alle applicaties al geruime tijd in datacenters en cloud-omgevingen ondergebracht. Al onze medewerkers kunnen daardoor locatie-onafhankelijk werken waardoor zij in principe niet beperkt worden in hun werkzaamheden. Naar verwachting zullen onze maatregelen dus nagenoeg geen impact hebben op de dienstverlening die u van ons gewend bent.

U kunt ons blijven bereiken via de reguliere kanalen. Op basis van het advies van het RIVM en de Nederlandse overheid hebben we besloten om alle afspraken met klanten op kantoor of op klantlocatie om te zetten naar online meetings of remote werkzaamheden. Alleen in die situaties dat een fysieke afspraak echt noodzakelijk is, kunnen we hier een uitzondering voor maken. Dat zal per situatie bekeken worden.

Deze maatregelen zijn vooralsnog voor de komende twee weken van toepassing. We zullen de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus op de voet volgen on onze voorzorgsmaatregelen aanpassen wanneer dat noodzakelijk is.

Snel, eenvoudig en veilig samenwerken op afstand

Op advies van het RIVM blijven we zoveel mogelijk binnen, terwijl de zaken ondertussen zoveel mogelijk door moeten gaan. Dat betekent: vergaderen op afstand, documenten delen en telefoneren vanaf huis. Sommige organisaties zijn er al helemaal - of deels - klaar voor, terwijl een grote groep hier nog helemaal niet op voorbereid is. Welke eenvoudige stappen kunt u op korte termijn zetten om direct, eenvoudig en effectief op afstand samen te werken? Er zijn diverse mogelijkheden, van VoIP-telefonie om thuis bereikbaar te zijn op het kantoornummer, tot Microsoft Teams om met elkaar te chatten en videobellen. Handige oplossingen die snel te integreren zijn, waardoor het werk zo normaal mogelijk door kan gaan.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden voor uw organisatie? Of heeft u andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.